logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Zimski odmor 2020./21. godine

OBAVIJEST: radi korištenja zimskog godišnjeg odmora ne radimo u razdoblju od 19. prosinca 2020. godine do 9. siječnja 2021. godine.

Prvi radni dan je 11. siječnja od 8 do 14 sati.

Želimo vam svima puno zdravlja, sretan Božić i uspješnu 2021. godinu! 

Načini plaćanja

Nudimo više načina plaćanja tako da pored gotovine, možete platiti karticama: Maestro, Master card, Visa, Diners (na rate), American (2-6 rata beskamatno) kao i korištenjem potrošačkog kredita Podravske banke. 

Odaberite dizajn tendi

Predstavljamo vam jednostavnu i funkcionalnu mogućnost pretraživanja materijala i dizajna koji se koriste u izradi tendi. Vjerujemo da će vam se svidjeti ovaj tzv. Sattler Design Selector... Kliknite na karticu!

Budući da se predtavlja više od 200 mogućnosti izbora, kako bi vaša misjija bila uspješnija možete u startu odrediti boju, uzorak i stil poput onog pod nazivom balance, landscape, pure, linea i sl.

Fotografije tendi

 

 

 

 

 

 

Pogledajte nove fotografije tendi u našoj galeriji fotografija. Vjerujemo da su vrlo inspirativne.

Igra sa svjetlošću...

Učinite svoj vlastiti dom udobnijim pomoću unutrašnjih sjenila: trakastih zavjesa, rola, plisea, unutrašnjih žaluzina i sl.

Ono čime se možemo pohvaliti, pored kvalitete, je uistinu  prekrasna paleta boja ovih proizvoda i dizajn. Ovim sjenilima ne samo da privlačite i raspoređujete svjetlo, nego i kontrolirate boju svjetla prema vlastitoj želji i volji. Stvorite ugodu svog doma igrom sa svjetlošću – pomoću unutarnjih proizvoda koji će s vremenom biti jedan od najdražih vam dijelova namješataja! Svaki od proizvoda je posebno predstavljen (web se još puni sa sadržajem), a ovdje pročitajte o svakom o njih ponešto. Predstavljeni proizvodi su isključivo oni koje potpisuje naš austrijski partner WO&WO.

Novi prilozi: PLISE; UNUTARNJI ROLO I UNUTARNJE ŽALUZINE.

PANEL ZAVJESETRAKASTE ZAVJESE.