logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

komarnici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imajte miran san i tijekom ljetnih mjeseci s pravom zaštitom protiv kukaca.

Bilo da je riječ o prozorima, vratima, krovnim prozorima - nudimo vam izvrsna rješenja u borbi protiv malih napasnika: tzv. komarnike. Instalirani u nekoliko minuta, naši elementi jamče svjež zrak u svakoj sobi, bez potrebe da se s kemijskim sredstvima borite protiv insekata.

Savjet više: poboljšajte ponudu svog privatnog smješataja i svojim gostima omogućite da uistinu uživaju u ljetovanju.

Svejedno je o kojim je vrstama sjenila riječ – u kombinaciji s proizvodima za zaštitu od insekata dodatno se povećava udobnost.

Za većinu rješenja u pogledu proizvoda za zaštitu od sunca, postoji mogućnost kombinacije sa proizvodima za zaštitu od insekata. Stoga, ako ste ikako u mogućnosti,  planirajte zaštitu od insekata prilikom izbora zaštite od sunca! Naknadno opremanje elemenata za zaštitu od sunca je doduše u većini slučajeva moguće, ali je time i skuplje.

 

ROLO KOMARNICI (prozor) - FIKSNI KOMARNICI (prozor) - ZAŠTITA ZA VRATA

Insektenschutz-SpannrahmenZategnuti okvir za prozore  - fiksni komarnik
Zategnuti i napeti okvir nije prikladan za »dnevnu montažu« odnosno demontažu, nego se često ugrađuju jednom godišnje.

 

 

 

 

Insektenschutz-RolloRolo komarnik
Kada želite fleksibilnost, rolo komarnik je sjajno rješenje. Specijalni sistem četkanja omogućuje visoku stabilnost i dobro služe i kod naleta vjetra.

 

 

 

 

PendeltüreZaštita od insekata za vrata sjajno je rješenje je za ljetne dane, a želite li da vaš ljubimac ima svoj prolaz prema van, nema problema postoje posebni otvori!

 

 

 


 

Boje

WO & WO komarnici  dostupni su u devet standardnih boja. No, ako ne pronalazite željenu nijansu među ponuđenima, možete odabrati između više od 200 dodatnih RAL boja.

 

 

 

 

Mrežice

Vlaknaste staklene tkanine (standardne tkanine)

Vlaknaste staklene tkanine WO&WO pomoću svoje male mreže (1,41 x 1,58 mm) visoka su i djelotvorna zaštita protiv insekata, a istodobno je osigurana dobra protočnost zraka. Tkanina se sastoji od plastike obložene stakloplastikom i pokazala se dobro izdržljivom i stabilnom.

Pritom neutralne boje tkanine dozvoljavaju gotovo neometan pogled unutra prema van. Tkanina protiv insekata dobar je ekološki proizvod, dobitnik nagrade„Plavi anđeo“.  

 

Transparantne tkanine

Patentirana transparentna tkanina za zaštitu od insekata je zasigurno novost na tržištu.
Za razliku od uobičajenih tkanina, ima odlučujuće prednosti: prozirnija je te propušta više svjetlost, ima puno bolju propusnost zraka i otpornija je. Upotrebom posebnih niti visoke tehnologije transparentna tkanina je gotovo nevidljiva. I transparentna tkanina dobar je ekološki proizvod, dobitnik nagrade „Plavi anđeo“.

 

 

Tkanina sa zaštitom protiv peludi

Ljudi koji imaju alergiju na pelud, cijene tkaninu sa zaštitom protiv peludi proizvođača WO&WO. Ova tkanina za zaštitu od insekata dokazano ima zaštitni učinak 99% na pelud breze i trave i  peko 90% učinak na pelud koprive i ambrozije. Koristi se tijekom cijele godine i dobra je za održavanje.

 

KatzenklappeTkanina od poliestera

Tkanina od poliestera očituje se visokom i iznimnom čvrstoćom: otprilike je 7 puta čvršća od standardne vlaknasto staklene tkanine pa je idealna kao dodatni „učinak zaštite“ npr. kod mačaka. Može se ugraditi kao otvor (krilca) za mačke ili pse. 

 

Materijal  s oplemenjenim čelikom

Materijal s oplemenjenim čelikom rado se postavlja u podrumske prostorije kao »rešetka za miševe“, odnosno kao zaštita od malih glodavaca. Također je i vrlo otporan i lako se održava.

Uglavnom se koristi za prostore koji iziskuju visoke higijenske uvjete poput trgovina hranom ili bolnica.

 

RF-elektromagnetski materijal

Pored zaštite od insekata RF-elektromagnetski materijal štiti od visoke frekvencije elektromagnetskog zračenja prouzrokovanih mobilnim telefonima. Zaštitni učinak je prisutan i kod otvorenih prozora i vrata.

 

 

 Posebna rješenja


KatzenklappeKrilca za pse i mačke


Kod zaštite od insekata s rotirajućim okvirom postoji mogućnost dodatne postave krilca (otvora) za pse i mačke, tako da  četveronožni ljubimci mogu slobodno izlaziti i ulaziti, bez da im morate otvarati vrata. Razumljivo je, da se krilca mogu podesiti tako, da  pas ili mačka mogu samo ili ući ili izaći iz prostora.

 

 

LichtschachtabdeckungPoklopci za dovod svjetlost


Poklopci za dovod svjetlost su potrebni za prodor svjetlosti u podrumske prostorije. Na ovaj način ove podrumske prostorije preurediti u svjetle i udobne prostorije za korištenje. Poklopci za dovod svjetlosti onemogućuju »ulazak« lišća, grančica i malih životinja. Izrađeni od finog nehrđajućeg čelika, mrežaste građe, sa savršenim svestranim brtvljenjem, WO&WO poklopci za dovod svjetlosti mogu se montirati jednim pokretom ruke i jednako tako jednostavno ukloniti.

 

SonderformenPosebni oblici


Raznolikosti oblika prozora i vrata u osnovi nema granica. Kao zaštita od insekata tzv. fiksni, zategnuti okviri i rotirajući okviri, kao i poklopci za dovod svjetlosti, javlja se potreba i mogućnost postavljanja elemenata zaštite od insekata u kutnom i zakrivljenom posebnom obliku, kako bi se optimalno uklopila u svaki oblik prozora.