logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Zaštita za vrata

 

Rotirajući okvir

Zaštita od insekata - rotirajući okvir je „svemoguća“ kad je, primjerice, riječ o zaštiti vaših ulaznih ili balkonskih vrata. Posebna konstrukcija WO&WO postavljenog rotirajućeg okvira nudi kvalitetne i stabilne okvire koji se mogu bez problema koristiti i do širine od 2,6 metra.

 

 

 Automatsko zatvaranje vrata Türdämpfer

Dodatno se može rotirajući okvir opremiti udobnim, automatskim zatvaračima vrata. Tada ne smeta jesu li  vrata za zaštitu od insekata zatvorena ili ne – vrata se zatvaraju automatski. Moguće je rotirajući okvir dodatno zaštititi od buke tako da je zvuk zatvaranja gotovo nečujan.


PendeltüreVrata s krilima

Zaštita od insekata tzv. vrata s krilima oduševljavaju s kutom otvaranje od 120 ° i uvijek se automatski zatvaraju. Krilna vrata, prikladna su osobito, kada imate potrebu za mnogobrojnim prolazima, npr. na terasu.

 

 


 
 Klizna vrata


Ova vrsta zaštite od insekata najviše se postavlja na vrata terasa, osobito kada se trebaju pokriti vrata do 4 metra širine. Klizno krilo se može pomocati sa strane i stvoriti „nožno korito“ u  kliznom okviru, pa je moguće pri otvaranju i koristiti noge, ukoliko ruke nisu slobodne. Kuglični ležajevi osiguravaju odličnu lakoću elemenata kliznih vrata.

 

 

 Rolo

Kao dodatak balkonskim vratima i vratima terasa posebno su prikladne poprečne rolo zaštite protiv insekata, koje su dostupne u max. širini od 1,3 metra.
Konvencionalna zaštita protiv insekata rolo, koja se koristi i za vanjsku i unutarnju upotrebu, dobar je dodatak za »francuske balkone«. Pri otvaranju vrata često i prosječno se u pravilo koristi klizni i okretni (rotirajući) okviri za rolo zaštitu od insekata.

 

 

 

 

 Posebna rješenja


KatzenklappeKrilca za pse i mačke


Kod zaštite od insekata s rotirajućim okvirom postoji mogućnost dodatne postave krilca (otvora) za pse i mačke, tako da  četveronožni ljubimci mogu slobodno izlaziti i ulaziti, bez da im morate otvarati vrata. Razumljivo je, da se krilca mogu podesiti tako, da  pas ili mačka mogu samo ili ući ili izaći iz prostora.

 

SonderformenPosebni oblici


Raznolikosti oblika prozora i vrata u osnovi nema granica. Kao zaštita od insekata tzv. fiksni, zategnuti okviri i rotirajući okviri, kao i poklopci za dovod svjetlosti, javlja se potreba i mogućnost postavljanja elemenata zaštite od insekata u kutnom i zakrivljenom posebnom obliku, kako bi se optimalno uklopila u svaki oblik prozora ili vrata.