logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

O nama

                                                                                                                                        SJENILA ZAGREB d.o.o. je tvrtka iz Zagreba čija je glavna djelatnost roletarstvo. Tvrtka je počela s radom 2004. godine, a u vlasništvu je obitelji Ptičar.


Uz prodaju rezervnih dijelova, bavimo se izradom, montažom, popravkom ALU i PVC roleta, žaluzina, trakastih zavjesa, roloa, plisea, tendi, garažnih vrata, zaštitnih mrežica protiv komaraca.


Dugi niz godina ponuđeni program radili smo isključivo po mjeri, što je i dalje dio naše ponude, jer se na taj način prilagođavamo Vašim idejama i prostoru u kojem živite ili radite. Na sve naše proizvode dajemo dvogodišnju garanciju.


No, početkom 2012. godine postali smo hrvatski zastupnik kvalitetnih i vizualno jako privlačnih proizvoda austrijske tvrtke WO&WO. Poslovanje započeto prije 60 godina izraslo je u tvrtku s oko 300 zaposlenih tako da je danas WO & WO poznat kao dio Haas grupe i pokretačka snaga industrije za zaštitu od sunca u Austriji i inozemstvu. Ponosni smo što je ova priznata tvrtka, koja posluje širom Europe, kontaktirala i odabrala upravo nas za svog partnera. Pored ove tvrtke, usko surađujemo i sa stranim tvrtkama Somfy i Persax, jer su to tvrtke koje nude uistinu visokokvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama.


Želite li kvalitetne proizvode uz brzu i povoljnu uslugu, obratite nam se s punim povjerenjem! Posjetite naš izložbeno prodajni salon ili nazovite naše brojeve telefona i u najkraćem mogućem roku posjetit će vas naši djelatnici s uzorcima proizvoda i idejnim savjetima.