logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

O tvrtki Somfy

Tvrtka Somfy osnovana je1960. u mjestašcu Cluses, smještenom na jugu Francuske, nedaleko najvišeg europskog vrha Mont Blanc.

Od samih početaka, Somfy intenzivno osnažuje svoj potencijal te povećava krug djelovanja. Podružnice tvrtke Somfy danas se nalaze u 52 zemlje svijeta, a kroz mrežu predstavništava prisutni su na pet kontinenata.

Kao tvrtka s pedesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji motora i automatike za prozorska sjenila i vrata, Somfy je na tom području neprikosnoveni stručnjak.

U tvorničkim laboratorijima provode se simulacijski testovi i testovi izdržljivosti. Nova tehnička rješenja se neprestano razvijaju i testiraju. Svi proizvodi posjeduju certifikate sukladnosti s obveznim tehničkim te sigurnosnim normama. Svaki element podliježe dodatnoj kontroli na montažnoj liniji neposredno nakon proizvodnje.

SJENILA ZAGREB d.o.o. - Expert Somfy

Od 2007. godine  surađujemo sa  tvrtkom Somfy i jedan smo od njezinih partnera u Hrvatskoj. Svakodnevno potvrđujemo razloge naše suradnje i uvijek se iznova radujemo svakom projektu sa Somfy uređajima.

Somfy Expert partneri su svi neovisni stručnjaci  za ugradnju Somfy motora i automatskih sustava koje je Somfy odabrao i osposobio. Ugovor o kvaliteti dokaz je njihove predanosti kroz projektiranje, izvršavanje i uvid u vaš projekt, sve do uspješnog završetka.