logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Panel zavjese

FV rot

 

 

Panel zavjesa je proizvod s puno obličja. Odlikuje ga raznovrstan dizajn, primjenjiv je u gotovo svakom domu i uredu i pored svih dostupnih dekorativnih proizvoda s tehničkim osobnostima zadovoljava svim trendovima. Paneli se glatko pokreću na dvije do pet pokretnih traka. Velike i male prozorske površine mogu se opremiti prema vlastitom izboru. Ljeti sprječavaju pregrijavanje prostora, a zimi su toplinski izolator. Postovljene na pravo mjesto, panel zavjese pružaju više mogućnosti.

1. Pogled i zaštita od odsjaja

Privatnost i njena zaštita postaje sve važnija. Panel zavjesa propušata svjetlost, a da ne zasjenjuje prostor i sprječava znatiželjne pogleda izvana.

2. Hladnoća i zaštita od vrućine

U zimskim mjesecima može se između prostora okrenutog staklu i prostora zaštićenog od sunca stvoriti »zračni balon«, koji ima učinak toplinske izolacije, a istodobno štedi i energiju. Postavljene kao zaštita od sunca, ljeti sprječavaju nastanak »neugodne klime« u vašem domu.

3. Naglašenost dizjana

Svijetle boje, suptilne boje, jednobojne, s uzorkom, obložene tkanine, prozirne, neprozirne i tamne tkanine - raznolike su i brojne varijacije naših tkanina.

Uporaba i montaža

SchnurzugPomoću vodilica i lanaca može se upravljati panelima, a na zahtjev klijenta, može napraviti s kliznim panelom. U tom slučaju, svaki panel nije ovisan o drugom panelu ni u uporabi, a ni  poziciji. S jednim ili više panela upravlja se pomoću vrpce, kao i pomoću ručke. Ostali paneli su povezani. Panel zavjesa se montira na zid ili strop. Paneli, koji se mogu izraditi pojedinačno do širine 1,50 m, povezani su u ukupnu površinu do 12 m. Sjajna ideja za panoramske prozore ili za zimski vrt.

 

WandträgerDeckenträger

 


 

 

 

             Zidni nosač                                                         Stropni nosač

S panel zavjesom postići ćete još veće djelotvornost svjetlosti, bolje naglasiti jasne oblike svog prostora i dati mu poseban naglasak. Panel zavjesa glatko klizi na dvije do pet vodilica. To omogućava mnogobrojne mogućnosti opremanja i uređenja (na fotografiji ispod je prikazana vodilica sa četiri voda).

 

Schiene 4-läufigVodilica 2-voda, 40 mm širina

Vodilica 3-voda, 60 mm širina

Vodilica 4-voda, 79 mm širina 

Vodilica 5-voda, 99 mm širina

 

 

Višenamjenski dizajn

Volite li svjetlo ili tamno? Je li stil vašeg uređenja trendovski, klasičan, retro ili možda barok? Volite li boje i uzorke? Ili je pak više volite prozirnost i mogućnost pogleda prema van? Mogućnosti opremanja, odnosno uređenja, pokazat će vam naši stručnjaci u salonu, temeljem kataloga i uzoraka. Dužinu zavjese može se prilagoditi, a možete je odrediti uz pomoć opcije »skrati zavjesu«.

Stoff beige gestreiftFV braun

 
 
 
 
 

KletverschlussBrza zamjena uz pomoć zatvaranja na čičak

Zavjese se lako postavljaju i skidaju pomoću čičak trake. Tako možete postaviti boje, vrste materijala, i prozirnost materijala u središte pozadine i stvoriti Vašu osobnu sliku.

 

 

Pogledajte fotografije panel zavjesa!