logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

TOPLINE TENDE

Kao sve WO&WO tende i TOPLINE serija je TÜV i CE provjerena. Visoko kvalitetni i nekorozivni materijali i premazi garantiraju vam dugi životni vijek proizvoda (sedam godina garancija). Za siguran i dug životni vijek tendenjako je važna i izvrsna mehanika. Sve WO&WO tende su kvalitetni proizvodi s posebno jakim pregibnim dijelovima, tzv. rukama. TOPLINE 'pregibna ruka' opremljena je sa četiri gumirane čelične sajle, testirana sa više od 70.000 obavljenih pregiba i izdrži ekstremna opterećenja (do 3. vjetrenog razreda).

VARIOVOLAN ZA ZAPADNA PROČELJA                                                         

Volan je prednji, završni dio tende. VARIOVOLAN je slijedeći dodatak za TOPLINE modele. To je dodatni volan na prednjoj strani tende kojeg se može okomito spuštati do 160 cm i time osiguravamo zaštitu od  radoznalih pogleda, kao i od niskog, zalazećeg sunca.

VARIOMOTION

Za istinsku ugodu možemo TOPLINE tende opremiti dodatno s VARIOMOTION.  To je variovolan s 24 V elektro pogonom. S daljinskim upravljačem će upravljanje variovolanom biti zaista udobno i skoro nečujno.                                          

 

TOPLINE  (otvorena – klasična tenda)

Visoko razvijena tehnika i kvalitetni materijali svrstavaju TOPLINE tendu u kvalitetan proizvod. Već osnovni model (otvorena tenda) nudi dodatke poput neograničenog podešavanja nagiba te tzv. Variovolana. Za zaštitu tende je moguće dodatno postaviti i »kišnu« strehu.

Max. veličina jednodjelnog elementa: 6,5 x 4,5 m

Max. veličina jednodjelnog elementa:  7 x 4 m

TOPLINE PLUS (s kutijom za tkaninu)

Lijepo oblikovana kutija TOPLINE PLUS tende nudi potpunu zaštitu tkanine u zatvorenom stanju. Zbog dodataka, kao što je Variovolan i mogućnosti podešavanje nagiba, TOPLINE PLUS tenda prava je poslastica. Pri zatvaranju tende ugrađena četka čisti prljavštinu s tkanine.

Max. veličina jednodjelnog elementa: 6,5 x 4,5 m

Max. veličina jednodjelnog elementa:  7 x 4 m

TOPLINE CASSETTE (tenda u potpuno zatvorenoj kutiji)

Atraktivna aluminijska kutija TOPLINE CASSETTE štiti i tkaninu i ruke od vremenskih utjecaja. Moderan oblik i bezvremenska elegancija daju TOPLINE CASSETTE poseban položaj na tržištu tendi. I TOPLINE CASSETTE tenda  može se naručiti i s  VARIOVOLANOM, što je jedinstveno kod kasetnih tendi. Max. veličina jednodjelnog elementa:  7 x 4 m