logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Unutarnje žaluzine

Unutarnje žaluzine klasična su zaštita od sunca, a prednost im se očituje u odlučnoj mogućnosti reguliranja svjetlosti. Lamele žaluzina mogu se stupnjevito otvarati i zatvarati te se na taj način kontrolira količina svjetlosti u prostoru. Ova vrsta žaluzina, s jedne strane, oprema prostor i uljepšava ga, a s druge, zadovoljava potrebe, zahtjeve i želje poput reguliranja svjetlosti, zaštite od pogleda i sprečavanja vrućine. 

Mehanika je važna za pouzdanost i dugotrajnost unutarnjih žaluzina. Sve WO&WO – žaluzine su kvalitetni proizvodi, što i mi potvrđujemo kao njihov zastupnik za Hrvatsku.

 

Materijal

 Materijal je standardni ISODESIGN i može se izabrati u pet boja. Vrpca za otvaranje i zatvaranje žaluzina usklađena je s bojom lamela.

 

 

 

Transparenta traka za napinjanje

 Montaža nije ovisna o prozoru i njegovom položaju, moguće je korištenje transparentne trake za napinjanje s jedva vidljivom vrpcom. Takva mogućnost je samo još jedan plus. 

 

 

 

Sistem rastvaranje roleta poveznanim lancima je siguran za djecu

 Sigurnost djece i nama je važna! Traka za razvlačenje unutarnje žaluzine može biti poput kuglastog lanca, koji je povezan. Moguće ga je rastaviti samo pomoću posebnog alata i zato je siguran za djecu!   

 

 

 

Patentierana Easy-Clean funkcija

 Isodesign: unutarnje žaluzine se jednostavno otvaraju, i može se lako očistiti površina žaluzine i lamela, i to već na prozoru.

  

 

 

 

Patentirani, bočni otvor lančanog sustava otvaranja

Easy Clean

• malo odstupanje gornje trake
• ne ovisi o položaju prozora
• nema vidljivih nosača i vijaka
• nema odsjaja svjetlosti između gornje trake i prozora
  

Isodesign

 

 

 

 

Pregled modela

 ISODESIGN

Slobodne  trakaste žaluzine za prozore u tkanini, kojima možete opremiti površinu od  2,5m2 . Montaža u okviru prozorskog stakla

 

 

 

 BELLA

Viseća, trakasta žaluzina koja se montira na strop ili zid.

 

 

 

 

 SONETT

Viseća trakasta žaluzina, koja se montira na prozorsko krilo ili se postavlja na sam prozor. U sredini nosivog kuta, moguća je montaža u međuprostor stakla.

 

 

 EUROPA

Viseća trakasta žaluzina koja se montira na strop ili zid. Tekstilna traka služi za podizanje i spuštanje, a ljestvica u obliku trake za okretanje.

 

 

 SLOPE

Viseća trakasta žaluzina, posebnog oblika, za montažu na strop ili na zid. Koristi se uvijek na strani, koja ima manju visinu.

 

 

 

Montaža

Montaža na prozor                                                 Montaža na prozorsko krilo

 

Montaža na prozorsku nišu                                    Montaža ispred prozorske niše

Nudimo vam mogućnost izbora između više vrsta materijala za nabiranje žaluzina: vrpca, lanac, ručica ili motor, ovisno o modelu kojeg odaberete.

 

Boje

 Da bi se proizvod, uklopio u prozor, možete izabrati  lamele za unutarnje žaluzine BELLA, SLOPE i EUROPA u 69 boja. Kod  ISODESIGN možete izabrati između bijele, srebrne, bež, svjetlo – i tamno smeđe. SONETT je dostupan u bijeloj boji.  U ponudi je izbor preko 78 boja lemela i traka. Metalne pločice ili tekstil? Svjetlo ili  sjena? Trendovski ili sanjarski? Na prozoru ili kao dio prostora? Podijelite s nama  želje i mi ćemo za vas skrojiti proizvod. Metalne lamele ili tekstilne, izaberite sami. 

 

Svjetlost

 ISODESIGN je idealan za zasjenjenje radnih prostora i površina. S određenim varijantama „Daylight“ možete zatamniti unutarnji prostor, ili ga pak osvjetliti. Unesite više svjetlosti u Vaše prostore, i izbjegnite znatiželjne poglede. Izaberite, nabrane ili udubljene lamele, i otklonit ćete ulazak sunčeve svjetlosti u prostor.

Boja u boji je slogan ISODESIGN Color. Paleta boja je odlično usklađena s bojama lamela.

 

Pogledajte fotografije!