logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Unutarnji proizvodi

Učinite svoj vlastiti dom udobnijim pomoću unutrašnjih sjenila: trakastih zavjesa, rola, plisea, unutrašnjih žaluzina i sl.

Ono čime se možemo pohvaliti, pored kvalitete, je uistinu  prekrasna paleta boja ovih proizvoda i dizajn. Ovim sjenilima ne samo da privlačite i raspoređujete svjetlo, nego i kontrolirate boju svjetla prema vlastitoj želji i volji. Stvorite ugodu svog doma igrom sa svjetlošću – pomoću unutarnjih proizvoda koji će s vremenom biti jedan od najdražih vam dijelova namješataja! Svaki od proizvoda je posebno predstavljen (web se još puni sa sadržajem), a ovdje pročitajte o svakom o njih ponešto. Predstavljeni proizvodi su isključivo oni koje potpisuje naš austrijski partner WO&WO.


 

UNUTARNJE ŽALUZINE - savršena regulacija svjetlosti

Unutarnje žaluzine su klasika među paletom proizvoda za unutarnja zaštitu od sunca. Njihova prednost je u savršenoj regulaciji svjetlosti. Letvice mogu biti izrazito spojene ili otvorene, pri čemu se količina svjetla unutar prostorije precizno kontrolira i upravlja. Iso-dizajn, koji je osmislila tvrtka WO&WO, omogućuje savršenu montažu, optimalno korištenje i izuzetan dizajn. U našoj ponudi su  kvalitetne unutarnje žaluzine raznih boja i dizajna.

 

TRAKASTE ZAVJESE

Trakaste zavjese sve više zamjenjuju klasične zavjese. Sastoje se iz antistatičnih tekstilnih lamela koje su dvostruko impregnirane i ne privlače prah i miris. Pomoću lančića, lamele se mogu zakretati za 180 stupnjeva i time mijenjati smjer i jakost svjetlosti..

Pružajuraznovrsne svjetlosne doživljaje, pravilno raspoređuju svjetlost – i prikladne su za svaki stambeni prostor, a istodobno i  opuštaju, širok spektar mogućnosti u zanimljivoj igra sa sjenom.

 

 

 

RolloROLO - više od zavjese 

Rolo izrađen od tkanine igra se sa svjetlosti koja prodire u vaše unutarnje prostorije istodobno dajući i moderan, dizajnerski pečat uređenju vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Rolo zavjesa pruža privatnost i daje svemu toplinu. Iako mami poglede u sobi, ona odiše mirom i ravnotežom. Vole li vaša djeca šarenije detalje, postoje i rolo zavjese s raznim veselim uzorcima s kojima ćete unijeti dječju razigranost u prostor stana kojeg djeca najviše vole – dječje sobice.

 

 

 

PLISE - rebrasta zavjesa

Pliseili tzv. rebraste zavjese, je svojevrsna nabrana tkanina, lako će se uklopiti u svaki prostor. Plise unose svojim tekstilnim oblikom toplinu u prostore, odlikuju se sklopivim, ali i zanimljivim, suptilnim svjetlosnim efektima u obliku traka, koje su dekorativno raspoređene na velike prozorske površine. Potpuna zaštita privatnosti, ali i dovoljno svjetlosti, a svojim obazrivim načinom djeluje oku ugodno. Pomoću njih oblikujete svoje „omiljeno mjesto boravka“.

 

 

 

 

Panel zavjesa

Panel zavjesa je proizvod s puno obličja. Odlikuje ga raznovrstan dizajn, primjenjiv je u gotovo svakom domu i uredu i pored svih dostupnih dekorativnih proizvoda s tehničkim osobnostima zadovoljava svim trendovima. Paneli se glatko pokreću na dvije do pet pokretnih traka. Velike i male prozorske površine mogu se opremiti prema vlastitom izboru. Ljeti sprječavaju pregrijavanje prostora, a zimi su toplinski izolator. Postovljene na pravo mjesto, panel zavjese pružaju više mogućnosti.

 

 

 

Pogledajte GALERIJU FOTOGRAFIJA opisanih unutarnjih proizvoda!