logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Plise

 

 

 

 

Dekorirajte prostor rebrastim zavjesama. Uredite dom prema vlastitoj osobnosti igrom oblika i boja. Predivne boje i dizajni tekstila, unose toplinu u dom. Možete izabrati između 230 tkanina. Tako »dozirate«  sunčevu svjetlost i stvarate osobnu oazu blagostanja.


Doživite kvalitetu WO&WO proizvoda

Za pouzdanost i izdržljivost rebrastih zavjesa, posebno su važna mehanička svojstva. Sve WO&WO rebraste zavjese su proizvodi sa trajnom kvalitetom. Proizvodnjom u Austriji zauzimamo prvo mjesto na njihovom tržištu.

Uživajte u mnogobrojnim prednostima

Rebraste zavjese ne samo da dekoriraju prostor, već se mogu iskoristiti i ostale njihove prednosti:  dobar su izolator topline, »otklanjaju« toplinu ljeti, a zimi možete uživati ispunjeni toplinom, dok je vani oluja i sniježi. Vremenske prilike ostaju van prostora, a vaše zavjese sprječavaju i neželjene poglede.


Faltstore1. Zimska premija
U zimskim mjesecima može se između prostora okrenutog staklu i prostora zaštićenog od sunca stvoriti »zračni balon«, koji ima učinak toplinske izolacije, a istodobno štedi i energiju.

2. Ljetna premije
Rebraste zavjese, postavljene kao zaštita od sunca, ljeti sprečavaju nastanak »neugodne klime« u Vašem domu.

Napomena:  postavljena sunčeva zaštita na pročeljima južnih i jugozapadnih objekata često nije dovoljna. Kada je potrebno dodatno povećati zaštitu od sunca, preporučujemo postavljanje kombinacije sustava za zaštitu od sunca, kao npr. rolete i rebraste zavjese. Tako će se ljeti najbolje osigurati zaštita od sunca.


3. Zaštita od pogleda
Imajte povjerenja u guste, neprozirne tkanine. Zaštit će Vas od znatiželjnih pogleda, a ipak ćete »unijeti« dovoljno svjetla u dom.


4. Mnogobrojne mogućnosti oblikovanja
Svjetlucave, diskretne boje, šareno ili jednobojno, s uzorkom, dekorirano, transparentno, prozirno, neprozirno i zatamnjeno – spoznajte široku paletu boja.

Uporaba i montaža

Rebraste zavjese dostupne su u različitim veličinama, oblicima i različitim mogućnostima monaže. Objedinili smo ih, kako bismo vam olakšali izbor. Ukoliko želite pobliže informacije, slobodno nam se obratite, rado ćemo vam ponuditi odgovarajuća rješenja.

Prilagođeno svakom području

Zahvaljujući fleksibilnosti rebraste zavjese mogu osjenčati svaki oblik brozora. Svejedno je li oblik prozora okrugli, trokutasti, je li podjeljen na krilca, okretni - ili na kip, ili ima veliku staklenu površinu koja vlasnika zimskog vrta ljeti uvijek dovodi u nedoumicu: rebraste zavjese su uvijek dobro rješenje!


Mogućnost korištenja

Rebraste zavjese se mogu koristiti na različite načine: možete izabrati zavjese koje se podižu i spuštaju uz pomoć: lančane trake, trake (vrpce), ručke, ručice ili uz pomoć  motora (redosljed fotografija odgovara napisanom redosljedu mogućnosti korištenja).

Prema potrebi, dostavljamo i rebraste zavjese s automatskim upravljanjem. Izborom automatskog upravljanja, ne dobivate samo veliku udobnost, nego i povećavate mogućnost korištenja: timer za uključivanje ili termostat, koji je usko povezan s motorom, automatski uklanja zagrijavanje prostora.

»Spretna fleksibilnost«

Postavite rebrastu zavjesu prema vlastitom ukusu ili slijedite položaj sunca – svejedno je li smještena gore, u sredini ili dolje...

obenmittigunten

 

Montaža

Rebraste zavjese proizvođača WO&WO prilagodljive su i fleksibilne za montiranje i prikladne su za svaku situaciju: tako ih možete montirati npr. na staklenu površinu, na prozorsko krilo, na  ili ispred karniše (kao na fotografijama).

MontageMontageMontageMontage

 

Mogućnosti opremanja

Svjetlo ili sjena? Šareno ili jednobojno? Sa ili bez uzoraka? Prozirno ili neprozirno? Izaberite –  a mi ćemo podržati izbor. Prolistajte katalog s našim stručnjakom, otkrijte i razgledajte nepoznato – očekuje vas  puno boja i modela!

aluminij                            teflon                           sedef

 

Prozirnost

Rebraste zavjese dostupne su u različitim stupnjevima prozirnosti. Razlikujemo četiri stupnja prozirnosti: prozirna, djelomično prozirna, djelomično zatamljena i zatamljena.

DurchsichtDurchsicht DurchsichtDurchsicht

Transparenta (prozirna)
Potpuna vidljivost iznutra prema van, ograničena vidljivost izvana prema unutra

Delomično prozirna
Ograničena vidljivost prema unutra i prema van

Djelomično zatamljena/Dim out
Nema izravne vidljivosti prema van i prema unutra (samo obljesci silueta).

Zatamnjena/Black out
Nikakva vidljivost prema van i prema unutra.

 

Premazi

Površine mnogih materijala su oplemenjene posebnim premazim, koji imaju dodatne funkcije:

Premaz od sedefa
Poseban premaz povećava refleks izravnog prodora svjetlosti i omogućuje visoku kvalitetu i dugotrajnost proizvoda.

Premaz od teflona
Otklanja prljavštinu.

Premaz od aluminija
Aluminij povećava refleks osvjetljenja i posreduje tehničkoj optici.

Teško zapaljivo
Posebno namjenjeno za »javne« objekte.

Pogodno za vlažne prostore
Ne postoji mogućnost nastanka mrlja zbog vlage.

 

Raspoložive boje

GestellfarbenUčinite vaše trakaste zavjese optički još atraktivnijima, izaberite četiri različite boje materijala

  • srebro
  • bijelo
  • bronca
  • bež

 

 

 

schwenkbarer GriffSustavi s kliznim vratima

Moguće okretanje ručicom do 180°, idealno rješenje za sustave sa kliznim vratima.

 

 

 

  Bolja zatamnjenost

Jedinstveni „click“-sistem ne samo da omogućuje postavljanje  WO&WO proizvoda i rebrastih zavjesa na razne načine, nego i zatamnjuje prostore, prema vašoj želji, pri čemu je moguće smanjuje nabranosti lamela između trake i prozora, i to pomoću samo jednog klika. (na fotografiji bez i sa "click" sistemom).

 

 

2 Stoffe

2 materijala – 1 rebrasta zavjesa

Zahvaljujući jednostavnoj opciji, možete spojiti dva materijala u jednu rebrastu zavjesu. Tako možete funkcionalno iskoristiti rebrastu zavjesu samo jednim potezom ruke – navečer zatamniti prostor i osvjetliti ga danju - a sve zahvaljujući transparentnom materijalu. 

 

 

WabenplisseeRebraste zavjese u obliku saća

Rebraste zavjese u obliku saća su prednost, budući da se nabori u unutrašnjosti materijala isprepliću i tako u prostor dopire manje svjetlosti.

 

 

 
Easy-CleanFunkcija Easy-Clean  (ISODESIGN)

Kod novog lepezastog dizajna je pomoću jednostavno postavljenog sklopivog mehanizama iza rebrastih zavjesa je otklonjena „problematična zona«. Napokon se može bez problema očistiti cijela prozorska površina!

 

 


 Pogledajte fotografije!