logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

Tende

Razmišljate o tendi koja će biti izrađena od kvalitetnog materijala, koji se teško prlja i lako održava, s ponudom u širokoj paleti boja i modernog dizajna?

Isto tako - želite uživati na svojoj terasi i kad je sunce na zalasku na način da ćete spustiti dodatni dio tende.

Želite tendu koju biste na pritisak gumba mogli otvoriti ili zatvoriti? Ne? Nego još mudriju koja sama 'zna' da je jak vjetar i zatvori se ili se otvori kad 'osjeti' sunce!  Mudro razmišljate i na dobrom ste tragu!

Sjenila Zagreb d.o.o. iz Zagreba u suradnji s austrijskom tvrtkom WO&WO nudi vam visokokvalitetne tende koja će svojim izgledom, kvalitetom, radom i mogućnostima opravdati  sve ove vaše zahtjeve - a možda i više od toga. Tehnika je jako napredovala, a WO&WO razna dostignuća vješto implementira u svoj način proizvodnje tendi, kao i kod ostalih svojih proizvoda. Mi smo postali dio te priče, na naše i vaše zadovoljstvo!

 Vjerujemo da ćete sigurno pronaći idealnu tendu koju  tražite i da se ona krije upravo među sljedećim modelima koje su predstavljani, svaki zasebno. Ne oklijevajte nas kontaktirati  imate li ikakva pitanja. U nastavku teksta doznajte više o samoj opremi, održavanju, ponudi boja, volana, montaži i sl.

TOPLINE - TRENDLINE - SWINGLINE - SIDELINE - WINGLINE - XLINE - XLIGHT - PERGOLINE - FREELINE

Bogatstvo boja, uzoraka, visoka kvaliteta, olakšano održavanje i korištenje, motorizacija... samo su neke od prednosti visokokvalitetnih WO&WO tendi koje vam upravo predstavljamo.

Na vaš upit, pokazat ćemo vam što sve sadrži WO&WO kolekcija pa ćete se i sami uvjeriti u veliki izbor boja, uzoraka i materijala poput akrila, poliestera i PVC-a!

 

 

Predstavljamo vam jednostavnu i funkcionalnu mogućnost pretraživanja materijala i dizajna koji se koriste u izradi tendi. Vjerujemo da će vam se svidjeti naš tzv. Sattler Design Selector

 

 UV Zaštita

Akrilne tkanine proizvođača Sattler su vrhunska platna za tende i primjerena su za najzahtjevniju vanjsku upotrebu. UV zaštita tkanina po UV standardu 801, variira između 40 - 80. 

 

Samočišćenje

Swela sunsilk SNC je visoko tehnološka tkanina od poliestra. Materijal nudi samo najbolje osobine, kao što su nano površinsko oplemenjivanje s efektom samočišćenja, UV zaštitu za ljude, ali i za samu  tkaninu, bolje osobine pri navijanju i posebnu dugotrajnost.

Odabir volana

Pored izbora tkanine za vašu tendu, možete izabrati također oblik volana. Izabrati možete između šest različitih oblika volana u raznim bojama robnih traka.

 

 

                     TKANINE S DODATNIM OSOBINAMA

                                                                                                                       TexGard Easy-Clean

Posebno oplemenjivanje tkanina omogućava povećane upotrebne osobine. U to se ubrajaju smanjena osjetljivost na prljanje, visoka i smanjena površinska napetost platna. Zbog posebnog pričvršćivanja materijala te osobine su dugotrajne. Tako je na najbolji mogući način onemogućen prodor vlage, vode ili prljavštine.

PVC SOLTIS (upotrebljiv za VARIOVOLAN)

Soltis tkanina omogućava veći prirodni protok svijetlosti i radi  nevjerojatnog stupnja prozirnosti omogućava pogled prema vani. Pored toga Soltis tkanina posebno je otporna na vremenske utjecaje i neoštećena održava svoje mehaničke osobine neovisno od klimatskih uvjeta.

ALL-Weather

All Weather je posebno, jednostrano obrađena tkanina, izrađena iz akrila obojenoga s okretnim brizgaljkama. Tako je ujedinjena optimalna zaštita od sunca sa zaštitom od rošenja ili slabe kiše.

Öko-Tex Standard 100

Standard Öko-Tex 100 je sistem provjere i certificiranja, koji vam jamči da tekstilni proizvodi ne sadrže zdravlju škodljive vrijednosti veće od dozvoljenih.

 

 

Spriječavanje pregrijavanja

Smanjite upliv sunca pomoću tende i time spriječite pregrijavanje vašeg životnog prostora.

 

Boje kućišta

Kao i kod tkanina imate veliki izbor boja kućišta. Ako vam četiri standardne boje BIJELA (RAL 9010), SREBRNA (RAL 9006), BEŽ (RAL 1015) i ANTRACIT (RAL 7016 – samo pri TRENDLINE seriji) nisu dostatne, na raspolaganju vam je još 210 dodatnih RAL boja. 

 

 

 

                     DODATNA OPREMA

Grijači i svjetlosni elementi

Uživajte na vašoj terasi ili balkonu s ugodnom infracrvenom toplinom i opuštajućom WO&WO svjetiljkom. Kako se dan bliži kraju, grijaćim sistemom i rasvjetom ostvarujete si svoj mediteranski ugođaj. S ugodnim svjetlom i toplinom postanite neovisni od ljetnog vremena. Pronađite još jednu novu osobinu vaše terase ili balkona.

Udobnost na doticaj gumba

Svijetlost ili sijena, odlučite samo doticajem gumba – motorni pogon osim udobnosti štiti vašu tendu od prejakog vjetra. Udobnost i sigurnost možete si osigurati već od SWINGLINE serije nadalje.

Dopunite vašu tendu i okrunite ju udobnošću – sve funkcije su moguće i s daljinskim upravljanjem. Ugodan usputni učinak toga je, da nema potrebe za žičnim povezivanjem tende s ostalim napravama.

Vjetreni i sunčani senzor

Vjetreni i sunčani senzor neprekidno mjeri trenutnu jakost sunca te brzinu vjetra. Pri sunčanom vremenu automatski otvara vašu tendu, a pri prejakom  vjetru je isto tako automatski zatvara radi zaštite.

Radijski vjetreni senzor

Tendu je potrebno štititi od prejakog vjetra. Neupadljivo  i jednostavno rješenje je radijski vjetreni senzor EOLIS 3D WireFree RTS. Senzor mjeri njihanje tende i kod prekoračenih vrijednosti automatski  motoru daljinski šalje signal za zatvaranje tende. Tako je vaša tenda potpuno osigurana.

 

                        MONTAŽA I MOGUĆNOST UPRAVLJANJA

 

 

 

 

 

 

Tende iz kuće WO&WO mogu se montirati na sve potrebne načine: mogu se montirati na zid, na strop ili na krovne istake.

Upravljanje

Prednost WO&WO tendi su također različite mogućnosti upravljanja. Kod serija SWINGLINE i TRENDLINE je standardno upravljanje ručno s monokomandom (vitlo), po izboru mogući je elektro-pogon na prekidač ili elektro-pogon na daljinsko upravljanje, kod serije TOPLINE je elektro-pogon uključen u standardnu izvedbu.

 

 

 

 

 

ručno upravljanje          motor 230V        daljinsko upravljanje

 

Optimalno zasjenjenje

Zasjenjena površina ispod tende ovisna je o trenutnom položaju sunca. Posebno kod nižeg položaja sunca, odnosno, na zapadnom pročelju, događa se da premali izbačaj tende ne zadovoljava. Veći izbačaj ili povećani nagib može omogućiti optimalno zasjenjenje. Kod TOPLINE serije dodatna je pomoć tome VARIOVOLAN. Na taj način možete uistinu uživati u zalsku sunca na svojoj terasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Montažu WO&WO proizvoda obavljaju samo iskusni i ovlašteni monteri, među kojima smo i mi, Sjenila Zagreb d.o.o. Time je osigurano jamstvo na proizvode, ali i vaše potpuno zadovoljstvo.