logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

SKY-MULTI

Model SKY-MULTI poznat je kao tzv. „uzvišeni venecijaner“. Ovdje je riječ o specijalnoj konstrukciji, koje se montira samo preko vodilica. Iz toga proizlazi jednostavna mjera i brza montaža elemenata modela, slično kao i kod roleta u kutiji. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, kod ovog proizvoda nisu vidljivi vijci. Dostupan je u sedam WO&WO oblika lamela i  14 boja.


Otvor blende

Aluminijski otvor blende štiti i pokriva optički prekid vanjskih žaluzina. Otvor blende je dostupan u preko 200 RAL-boja.


 

Načini ugradnje ove vrste žaluzina predstavljeni su na sljedećim fotografijama:

1.) gips poklopac je ožbukani te je stoga u potpunosti integriran u pročelju, gotovo "nevidljiv".

2.) uklopljen u postojeće otvore i ne zahtjeva posebnu ugradbu 

 3.) aluminijsko kućište.

 

 

 

 

 

Toplinsko razdvajanje

Za optimalnu toplinsku izolaciju proizvoda za zaštitu od sunca, nudimo i dodatan toplinski okvir s vodilicama. Modernim Neopor® izolacijskim materijalima ne prekida se dovod topline ili hladnoće te su gubici energije svedeni na minimum.

 

Integrirana zaštita od insekata

Želite li nesmetano uživati u toplim ljetnim noćima i zadnjim toplim danima jeseni, mislite o tome na vrijeme, jer linija SKY MULTY  opremljena ugrađenom zaštitom od insekata. Čak i ako su prozori i vrata  otvoreni - nepozvani "gosti" ostaju vani.  Linija proizvoda WO & WO ima brojne prednosti.

Maksimalna zaštita protiv insekata te istodobno maksimalna propusnost zraka, odličan pogled iznutra prema van, visoka čvrstoća tkanine, i dobra otpornost  na vremenske uvjete.  WO & WO, je nagrađeni nagradom koja ispituje kvalitetu zaštite okoliša "Plavi anđeo" („Der blaue Engel“).