logotype
image1 image2 image3

Kvalitetni proizvodi uz brzu i povoljnu uslugu - obratite nam se s punim povjerenjem!

VOKA-screen

Ovaj vanjski rolo ili tzv. vertikalna tenda je idealna za postavljanje uz zidnu, donju površinu luka, budući da se i ovaj model zahvaljujući kutiji i vodilici izvrsno može uklopiti u donju površinu luka. Dok se izvođenje varijante s poluokruglom kutijom nježno uklapa u donju površinu luka, izvedba s kutnom kutijom nudi ravnu liniju spajanja tende u svaki luk vrata i prozora.

Višestruka se namjena prikazuje linijom VOKA-SCREEN u kombinaciji s WO&WO-roletama i vanjskim žaluzinama (VOKA i VOKA–SKY), budući da se za sva tri oblika mogu koristi iste kutije i oblikom kutija može se postići jedinstveno opremanje fasade.

 

Granične mjere


Max. širina tende 4000 mm. Max. visina tende  3500 mm. Max. površina tende  9 m2

Kao i sve spomenute tende i tende linije VOKA-SCREEN sukladne su certifikatu CE. Kvalitetni materijali i otporni na koroziju i slojevi zaštite jamče dugotrajan proizvod sa garancijom od 5 godina.

 

Montaža i uvjeti korištenja

 

 

 

 

 

Standardno je linija tendi  VOKA-SCREEN opremljena ručicom koja se okreće.  Za veću udobnost moguće je opremanje s motorom ili motorom na daljinsko upravljanje.

     
Tendu linije VOKA-SCREEN možete ugraditi pomoću etapne montaže ili montažom u donju površinu luka kod prozora i vrata.      

 

Tkanine

VOKA-SCREEN trakaste rolete možete izabrati u 3 sljedeće vrste tkanine:


Soltis
Soltis je tkanima visoke kvalitete, koja je zahvaljujući svom sastavu osobito prozračna.
Izvana je ova tkanina neprozirna, fine mikro pore omogućuju gotovo neograničen pogled prema van.
Osim toga ova tkanina se očituje odličnom stabilnošću, koja je postignuta patentiranim iskustvom u proizvodnji. Sukladno vrsti tkanine soltis apsorbiraju i reflektiraju između 86% i 97% energije.


Akril
Akrilna tkanina zahvaljujući osobitostima materijala i posebnom oplemenjivanjem površine dokazano se pokazala odličnom kao zaštita tkanine od prljavštine. Akrilna tkanina očituje se posebnim snažnim bojama i velikim izborom boja, gdje je kod mnogih akrilnih tkanina zadržan pogled prema van, visokom prozirnošću tkanine.Pored svih ovih pozitivnih osobina, ne smijemo, a da ne spomenemo zaštitu od sunca – UV zaštita ovog materijala varira između faktora 40 i 80.


Twilight
Kvaliteta Twilight–tkanine postavlja nove standarde! Materijal je napravljen od  poliesterskih vlakna koja su posebno napravljena za osjenčanje fasada. Aluminizirana  struktura tkanine uzrokuje optimalnu zaštitu od svjetla i sunca, kao i nisku površinsku težinu. Twilight–tkanine su tehničko zahtjevne i naturalne u mirisu proizvoda za visoke zahtjeve i daje svakom VOKA proizvodu plemenit i moderan izgled.

 

Integrirana zaštita od insekata

 

 

 

 

Želite li neometano uživati u glasnim ljetnim noćima ili posljednoj toplini jesenskih dana, razmišljajte o tome pravodobno  i opremite tendu linije VOKA-SCREEN integriranom zaštitom od insekata. Iako su otvoreni vrata i prozori, nepozvane štetočine ostaju vani.